SISÄLÄMPÖTILA

TAKAA TÄYDELLISEN KYPSYYSASTEEN

Seuraamalla lihan sisälämpötilaa voit tarjoilla aina mehukasta porsaanpaistia, mureaa naudanpaistia ja läpikypsiä broilerinfileitä. Lihan sisälämpötila ratkaisee, milloin se on valmista tarjoiltavaksi. Käytä sen vuoksi aina paistolämpömittaria! Lihan kannattaa aina antaa levätä ennen tarjoilua. Sen sisälämpötila kuitenkin kohoaa vielä muutaman asteen, joten muista nostaa liha grillistä ajoissa.

Lihatyyppi Raaka Medium Kypsä
Naudanliha 55-60°C 60-65°C 65-68°C
Vasikka 58-60°C 60-65°C 65-68°C
Siipikarja - 62°C (Huom! ei koske broileria) 75°C

Sianliha

- 65°C 70°C
Lammas 58-60°C 70°C  75°C