Savustuskoulu

Kaikki, mitä savustamisesta on tarpeen tietää

Savulohta, savustettua porsaanfileetä, nyhtöpossua. Kaikkialla on tarjolla savustettuja herkkuja. Mutta oletko itse kokeillut savustamista? Savustaminen yleistyy, kun ihmiset haluavat jalostaa grillatun makua edelleen ja oppia uusia ruoanlaittotapoja. Oletko sinä valmis?
Katso 'Kätevä savustusopas'

Savustamisen aloittaminen

Savustaminen ei ole rakettitiedettä, vaan helppo tapa aloittaa grillauselämysten uusi aikakausi.

Lue lisää tästä

 

Savustustekniikka

Opi valmistelemaan grilli savustamista varten, valitsemaan oikeat grillaustarvikkeet ja tuottamaan uusia jännittäviä makuelämyksiä grillissä tai savustusgrillissä.

Lue lisää tästä

 

Savustustarvikkeet

Kun pääset savustamisessa vauhtiin, haluat varmasti myös laajentaa tarvikevalikoimaasi. Valinnanvaraa on runsaasti.

Lue lisää tästä

 

 

Lataa ”Helppo savustus-opas”

Weber on tuottanut kansion joka sisältää Claus Hassesin parhaat vinkit ja niksit perusasioista, jotka sinun tulee tietää saadaksesi menestystä savustus-aloittelijana.

Lataa kansio

 

Savustettujen ruokien ohjeita

Naudan-, porsaan- ja linnunlihaa, kalaa, juustoa, hedelmiä ja vihanneksia – melkein kaikkea voi savustaa briketti-, kaasu-, Weber® Q® - ja savustusgrillissä.

Lue lisää tästä

 

Savustettujen ruokien ohjeita

Naudan-, porsaan- ja linnunlihaa, kalaa, juustoa, hedelmiä ja vihanneksia – melkein kaikkea voi savustaa briketti-, kaasu-, Weber® Q® - ja savustusgrillissä.

Lue lisää tästä