GRILLAUSKOULU

NÄIN SINUSTA TULEE KORTTELIN GRILLIMESTARI

Miten grilli sytytetään? Milloin liha on valmista? Millaisia varusteita tarvitaan? Miten grillaan mahdollisimman turvallisesti? Mikä grillausmenetelmä valitaan eri raaka-aineille? Grillausta opetellessa syntyy monenlaisia kysymyksiä, mutta me olemme aina valmiita auttamaan. Teroita lyijykynä, höristä korvasi ja putsaa grillipihdit. Tällä oppitunnilla opetetaan grillausta!

SYTYTYS

SYTYTYS

Kun haluat tehdä brikettigrillillä vaikutuksen perheeseesi ja ystäviisi, sytyttäminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä.

Lue lisää

GRILLAUSMENETELMÄT

GRILLAUSMENETELMÄT

Opettelemalla kaikki neljä grillausmenetelmää pystyt grillaamaan niin häränfileetä, munakasta, kuppikakkuja kuin pizzaakin.

Lue lisää

SISÄLÄMPÖTILA

SISÄLÄMPÖTILA

Lihan sisälämpötila ratkaisee, milloin se on valmista tarjoiltavaksi. Seuraamalla sisälämpötilaa onnistut varmasti.

Lue lisää

SAVUSTUS

SAVUSTUS

Savu antaa ruoalle hienon makuvivahteen. Tarvitset vain hieman savustuspuuta ja kokeilunhalua.

Lue lisää

TURVALLISUUS

TURVALLISUUS

Asettamalla turvallisuuden etusijalle voit välttää onnettomuudet – grillaamisen tulisi olla kaikille mukava elämys.

Lue lisää

GRILLIN HOITO

GRILLIN HOITO

Saat hyviä vinkkejä grillin hoitoon. Niitä noudattamalla varmistat sen, että grillisi pysyy toimivana ja siistinä vuodesta toiseen.

Lue lisää