TUOTTEET

Täältä löydät tietoa grillimalleista, grilliritilöistä, tarvikkeista j.n.e.

Millainen on Weber® Q® -grilli?

Q®-grilli sopii täydellisesti sinulle, joka olet aina menossa. Urheilullinen kaasugrilli suo sinulle vapauden liikkua grillielämyksistä tinkimättä. Pienillä Q® 1000 -malleilla voit grillata missä ja milloin tahansa. Q® 2000 -sarja sopii veneeseen, matkailuvaunuun ja parvekkeelle. Q® 3000 -sarjan kookkaat edustajat sopivat terassille kuin terassille. Muista, että palkittua Weber® Q® -grilliä saa myös sähkögrillinä. Q®-grillille on ominaista:

  • Kuumenee nopeasti, minkä ansiosta grilli sopii jokapäiväiseen käyttöön
  • Kansi ja alaosa on valmistettu karkaistusta alumiinista, joka kestää kuumuutta ja helpottaa kuljettamista
  • Kaksiosainen valurautaritilä jakaa lämmön optimaalisesti ja posliiniemaloitu pinta lisää pitkäikäisyyttä ja helppokäyttöisyyttä
  • Sisäänrakennetut Flavorizer® Bars -tangot takaavat täydellisen grillimaun, jakavat lämmön tasaisesti ja suojaavat polttimia rasvalta
  • Joissakin malleissa on kätevät työtasot, jotka toimivat laskutasoina ruoille ja välineille
  • Joissakin malleissa vaunu on valmiina, kun taas toiset voidaan tarvittaessa kiinnittää tukevaan telineeseen, joka antaa hyvän työkorkeuden


Lue lisää erilaisten Weber® Q® -mallien ominaisuuksista tässä.

Millainen on Weber-brikettigrilli?

Brikettigrilli sopii täydellisesti sinulle, joka rakastat avotulella valmistettua ruokaa ja uhraat mielelläsi hieman enemmän aikaa ja energiaa aidon elämyksen aikaansaamiseksi. Brikettigrilli on aikamme moderni tulisija, jolla voit kokeilla suoraa ja epäsuoraa kypsentämistä, savustamista, leipomista, low & slow cooking -menetelmää ja paljon muuta. Monet ovat yrittäneet jäljitellä elämystä, mutta vain yksi on alkuperäinen: Weberin brikettigrilli. Brikettigrillille on ominaista:
 
•    Posliiniemaloitu kansi ja alaosa, jotka pitävät lämmön eivätkä ruostu
•    Lasikuituvahvisteinen nailonkahva, joka kestää sään vaihteluja
•    Kannessa alumiinipelti, joka varmistaa oikean ilmankierron
•    Pinnoitettu teräksinen briketti- ja grilliritilä, joka ei ruostu ja on helppo pitää kunnossa
•    Brikettipidikkeet/-korit, jotka pitävät hiilet tai briketit paikoillaan. Joissakin malleissa on pidikkeet, toisissa korit.
•    Joissakin malleissa on patentoitu One-Touch®-puhdistusjärjestelmä, jonka ansiosta tuhka on helppo poistaa grillistä

 

Lue lisää erilaisten brikettigrillimallien ominaisuuksista tässä.

Millainen on Weber-kaasugrilli?

Kaasugrilli sopii täydellisesti sinulle, joka haluat grillata usein – myös silloin, kun aika on kortilla. Yksi painikkeen painallus, ja grillaaminen voi alkaa jo hetkisen kuluttua. Kaasugrilli on ulkokeittiö, joka sisältää kaiken tarvittavan ja jonka mahdollisuuksia voi laajentaa erilaisilla tarvikkeilla. Kaasugrillejä on saatavana jokaisen tarpeisiin varmasta aloittelijanmallista ammattilaisen luksusmalliin, joka saisi vaativimmankin grilli-intoilijan vihreäksi kateudesta.
Kaasugrillille on ominaista:
 
•    Vankka vaunu, joka varmistaa grillille tukevan ja tasaisen alustan
•    Pohjan tiputusastia, joka helpottaa ja nopeuttaa puhdistusta
•    Sisäänrakennetut Flavorizer® Bars -tangot, jotka takaavat täydellisen grillimaun ja suojaavat polttimia rasvalta
•    Polttimien portaaton säätö, jonka avulla hallitset lämpötilan täydellisesti
•    Joissakin malleissa on poltinten alla nk. lämmönohjaimet, jotka optimoivat osaltaan lämmön jakautumisen.
•    Kaunis ja ajaton muotoilu sopii kaikkialle

Lue lisää erilaisten kaasugrillimallien ominaisuuksista tässä.

Millainen ritilä minun tulisi valita – valurautainen, posliiniemaloitu vai teräksinen?

Jokaisella ritilällä on omat hyvät ominaisuutensa, joten valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Valurautaritilä pysyy kauan kuumana, posliiniemaloitu ritilä on helppo puhdistaa, kun taas teräksinen ritilä on yleensä kestävin. Yhteistä ritilöille on ruokaan jäävä kaunis grillikuvio ja helppohoitoisuus.

Pitää kuitenkin muistaa, että grilliritilä on kulutustavara, joka ei todennäköisesti kestä käytössä yhtä kauan kuin grilli. Puhdista ritilä grilliharjalla aina käytön jälkeen. Voitele ritilä aina sekä ennen käyttöä että sen jälkeen, niin ruoka irtoaa siitä helposti. Älä koskaan käytä oliiviöljyä vaan miedonmakuista ruokaöljyä. Kaada öljy talouspaperille ja levitä ritilälle grillipihtien avulla. Helpointa on kuitenkin käyttää Weberin öljysuihketta ennen ruoan laittamista grilliin – näin et sotke sormiasi. Grillauksen ja grilliritilän harjaamisen jälkeen on hyvä käyttää Weberin grilliritilän suojaöljyä, joka toisin kuin ruokaöljy tunkeutuu ritilään ja suojaa sitä. Tämä kannattaa tehdä varsinkin, jos grilli on jonkin aikaa käyttämättä. Öljyäminen helpottaa muutenkin grillin puhdistamista jatkossa. Öljy on 100 % luonnontuote, eli ritilää ei tarvitse pestä ennen seuraavaa grillauskertaa. Noudattamalla näitä neuvoja varmistat, että ritilä kestää käytössä pitkään.

Millaisia grillejä Weberillä on valikoimissaan, ja mikä niistä sopisi parhaiten minulle?

Weber-grillien neljä perustyyppiä ovat briketti-, kaasu- ja Weber® Q® -grillit sekä sähkögrillit, ja niillä kaikilla on omat hyvät ominaisuutensa. Paikallinen Weber-myyjä voi auttaa valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan grillin.
 
Brikettigrilli sopii täydellisesti sinulle, joka rakastat avotulella valmistettua ruokaa ja uhraat mielelläsi hieman enemmän aikaa ja energiaa aidon elämyksen aikaansaamiseksi. Brikettigrilli on aikamme moderni tulisija, jolla voit kokeilla suoraa ja epäsuoraa kypsentämistä, savustamista, leipomista, low & slow cooking -menetelmää ja paljon muuta. Monet ovat yrittäneet jäljitellä elämystä, mutta vain yksi on alkuperäinen: Weberin brikettigrilli.
 
Kaasugrilli sopii täydellisesti sinulle, joka haluat grillata usein – myös silloin, kun aika on kortilla. Yksi painikkeen painallus, ja grillaaminen voi alkaa jo hetkisen kuluttua. Kaasugrilli on ulkokeittiö, joka sisältää kaiken tarvittavan ja jonka mahdollisuuksia voi laajentaa erilaisilla tarvikkeilla. Kaasugrillejä on saatavana jokaisen tarpeisiin varmasta aloittelijanmallista ammattilaisen luksusmalliin, joka saisi vaativimmankin grilli-intoilijan vihreäksi kateudesta.
 
Weber® Q® sopii täydellisesti sinulle, joka olet aina menossa. Urheilullinen kaasugrilli suo sinulle vapauden liikkua grillielämyksistä tinkimättä. Pienillä Q® 1000 -malleilla voit grillata missä ja milloin tahansa. Q® 2000 -sarja sopii veneeseen, matkailuvaunuun ja parvekkeelle. Q® 3000 -sarjan kookkaat edustajat sopivat terassille kuin terassille. Muista, että palkittua Weber Q -grilliä saa myös sähkögrillinä.

Sähkögrilli on täydellinen vaihtoehto silloin, kun avotulen ja siten sekä briketti- että kaasugrillin käyttö on kielletty, esimerkiksi tiheään asutulla alueella. Silloin aterian pelastaa sähkögrilli. Tarvitset grillin lisäksi vain pistorasian. Weberin sähkögrilli kuuluu Weber® Q® -sarjaan ja sisältää sen vuoksi samat erinomaiset ominaisuudet kuin Q®-sarjan kaasugrillit: kompakti muoto, nopea käyttää ja helppo kuljettaa mukana. Sen kulutus on vain 2,2 kW/h.

Mitä eroa on grillaustarvikkeilla Weber, Weber Original ja Weber Style?

Weber ei ole pelkkä grillimerkki, vaan se tarkoittaa lisäksi paljon muutakin – kokonaisvaltaista grillauselämystä. Sen vuoksi grillaustarvikkeet ovat vähintään yhtä tärkeitä elämykselle kuin itse grilli. Lisäksi niitä kehitellään jatkuvasti. Tarvikkeet on jaettu kolmeen ryhmään: Weber, Weber Original ja Weber Style.

Weberin valikoima sisältää kaikki tärkeimmät grillauksessa tarvittavat varaosat ja perustarvikkeet – esimerkiksi paistolämpömittari, piippusytytin, suojapeite, grilliritilä ja Flavorizer Bars -tangot.
 
Weber Original sisältää kätevät tarvikkeet, joiden avulla käyttäjä voi hyödyntää grilliään mahdollisimman monipuolisesti  – esimerkiksi grillivarras, grilliharja, pihtisetti, grillikylkiteline ja parila.
 
Weber Style sisältää ylellisemmät tarvikkeet, joiden tyylikäs muotoilu ja ainutlaatuinen toimivuus tekevät grillauksesta kokonaiselämyksen – esimerkiksi salaatinottimet, pippurimylly, pihtisetti, kanateline ja savustuslaatikko.