TUKI

Täältä löydät tietoa grillisi rekisteröimisestä, jälleenmyyjien hausta, käyttöohjeista j.n.e.

Kenen puoleen voin kääntyä tuotteita koskevissa kysymyksissä?

Weber-tuotteita koskevissa kysymyksissä kannattaa ottaa yhteyttä paikalliseen Weber-jälleenmyyjään. He pystyvät usein auttamaan nopeasti ja helposti. Jos jälleenmyyjä ei pysty auttamaan, voit ottaa yhteyttä Weber asiakaspalveluun osoitteessa info@weberstephen.fi tai soittamalla numeroon (+358) 9 7515 4974.
 

 

Maanantaina klo 8.30–16
Tiistaina-torstaina klo 8–16
Perjantaina klo 8–14.30
(Huomaa, että puhelin on suljettu joka päivä klo 12–12.30)
 
Näiden aikojen ulkopuolella voit vierailla Facebook-sivullamme

 

Miksi minun pitäisi rekisteröidä Weber-grillini verkkosivuilla?
Uusi Weber-grilli kannattaa rekisteröidä verkkosivuillamme. Voit tehdä sen ilmoittamalla grillin sarjanumeron ja halutessasi myös lataamalla kopion grillin ostokuitista. Tallennamme kuittisi takuun koko voimassaoloajan, joten et joudu koskaan miettimään, mistä se löytyy tarvittaessa.
 

 

Rekisteröidessäsi grillin varmistat samalla, että saat aina omaa grilliäsi koskevia tiedotteita ja uutisia. Lisäksi räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeittesi mukaan, joten pysyt helposti ajan tasalla. 
Miksi paikallisella jälleenmyyjällä ei ole kaikkia tuotteita?

Weberin jälleenmyyjät on jaettu kahteen eri ryhmään yksittäisen jälleenmyyjän tarjoaman tuotevalikoiman ja myymäläsisustuksen perusteella.
•    Premium-myyjillä on tarjolla kattava valikoima Weber-tuotteita ympäri vuoden – aina grillipihdeistä, grillivartaista ja pippurimyllyistä suuriin Summit-grilleihin.
•    Partner-jälleenmyyjä tarjoaa myymälässään hyvän perusvalikoiman kiireisimmällä grillauskaudella maaliskuusta syyskuuhun.
 


Etsi tässä sinua lähimpänä toimiva jälleenmyyjä
Mistä löydän grillini käyttöohjeen ja muut tarvittavat tiedot?

Voit ladata kaikki tuotteitamme koskevat käyttöohjeet, kaaviot ja kokoamisohjeet kätevästi verkosta. Weberin tuotteet on jaettu ensin ryhmiin ”Grillimallit” ja ”Grillitarvikkeet”, ja niiden alla vuorostaan erilaisiin tuoteryhmiin ja niiden alaryhmiin. Klikkaamalla tuoteryhmää tai sen alaryhmää saat esiin yleiskatsauksen ryhmään kuuluvista tuotteista. – klikkaa sen jälkeen haluamaasi tuotetta. Jokaisen tuotteen alla on sen kuvaus ja tekniset tiedot. Täältä voit myös ladata käyttöohjeita, kaavioita ja kokoamisohjeita.

Miten löydän lähimmän Weber-jälleenmyyjän?

Monet jälleenmyyjät eri puolilla maata myyvät Weber-tuotteita. Tästä löydät sinua lähimpänä toimivan jälleenmyyjän.

Miten voin ottaa yhteyttä Weberiin?

Jos et löydä vastauksia kysymyksiisi tältä sivulta, voit ottaa yhteyttä Weberin asiakaspalveluun osoitteessa info@weberstephen.fi tai soittamalla numeroon (+358) 9 7515 4974.
 
Maanantaina klo 8.30–16.
Tiistaina–torstaina klo 8–16.
Perjantaina klo 8–14.30
(Huomaa, että puhelin on suljettu joka päivä klo 12–12.30)
 
Näiden aikojen ulkopuolella voit vierailla Facebook-sivullamme.