Säätimiä koskevat ongelmat

KOSKEE SÄÄTIMEN JA KAASUPULLON VENTTIILIN LIITÄNNÄSSÄ ESIINTYNEITÄ ONGELMIA

Jotkut käyttäjät ovat jo pidemmän aikaa havainneet ongelmia grillin säätimen ja kaasupullon venttiilin välisessä liitännässä. Se on aivan ymmärrettävästi ärsyttänyt heitä – ja monet ovat valitettavasti luulleet vian johtuneen Weber-grillin mukana toimitetusta säätimestä. Säätimet ovat kuitenkin aina noudattaneet säätimien suunnitteluvaatimuksia, ja viimeisimpien tuotekehitystoimien jälkeen niiden toimintakapasiteetti vastaa täydellisesti voimassa olevia standardeja.

CEN-CENELEC on laatinut sekä säätimiä että kaasupullojen venttiilejä koskevat standardit Euroopan komission toimeksiannosta. Kaasupullojen venttiilien ja säätimien valmistajat tapaavat toisiaan säännöllisesti Euroopan komission asettamassa valiokunnassa ratkaistakseen esiin tulleet ongelmat. Tähän mennessä asiaan ei kuitenkaan ole löytynyt ratkaisua.

Weber ryhtyy toimiin

Koska asia ei etene, grillien käyttäjät ovat jääneet väliinputoajiksi, mikä on meidän mielestämme väärin. Sillä välin kun asian osapuolet yrittävät päästä neuvotteluissa yksimielisyyteen, Weber on päättänyt tehdä asialle jotakin. Haluamme ennen kaikkea, että grillejämme voidaan käyttää tyytyväisin mielin. Tämän vuoksi Weber on päättänyt vaihtaa säätimen niissä tapauksissa, joissa kaasunvirtaus ei käyttäjän mielestä toimi kunnolla.

Mitä sinun tulee tehdä?

Mikäli kaasunvirtaus ei mielestäsi toimi kunnolla, pyydämme sinua kääntymään paikallisen Weber-jälleenmyyjän puoleen, joka voi vaihtaa säätimen uuteen paikan päällä, tai olemalla yhteydessä Weberin asiakaspalveluun info@weberstephen.fi

Weber lähettää sinulle sen jälkeen uuden säätimen. Grillin sarjanumero löytyy grillin takana olevasta kyltistä tai sivutasojen alta (mallista riippuen).

Ystävällisin terveisin

Weber Suomi