Backgroundimage

Lämpötilan näyttö sovelluksessa
Voidaan kytkeä Weber® iGrill™ -sovellukseen Bluetoothin välityksellä. Sovellus sisältää monenlaisia toimintoja parhaan grillaustuloksen varmistamiseksi.
 
200 tunnin grillausaika
Yli 200 käyttötuntia samoilla paristoilla. Paristot on helppo vaihtaa kahteen uuteen AA-paristoon.
 
Edistykselliset lämpötila-anturit
Pysyy tukevasti kiinni lihassa grillauksen aikana ja mittaa lämpötilan erittäin tarkasti.
 
Jopa 4 anturin käyttömahdollisuus yhtä aikaa
Kahden mukana seuraavan lämpötila-anturin lisäksi lämpömittariin voidaan kytkeä vielä kaksi lisäanturia, esimerkiksi yksi ylimääräinen ruoan sisälämpötilan mittaamiseen ja yksi grillin lämpötilan mittaamiseen.
 
Magneettikiinnitys 
Tukeva kiinnitys grilliin ja lämpötilan lukumahdollisuus kahdesta suunnasta.
 
45 metrin kantama Bluetooth®-yhteydellä 
Temperaturmålinger i sanntid, selv på lang avstand fra grillen.
 
Valaistu näyttö
Lämpömittaria on helppo lukea myös hämärällä.
 


 

Lämpötilan näyttö sovelluksessa
Voidaan kytkeä iGrill™-sovellukseen Bluetoothin välityksellä. Sovellus sisältää monenlaisia toimintoja parhaan grillaustuloksen varmistamiseksi.
 
150 tunnin grillausaika
Yli 150 käyttötuntia samalla paristolla. Paristo on helppo vaihtaa uuteen AA-paristoon. 
 
Edistyksellinen lämpötila-anturi
Pysyy tukevasti kiinni lihassa grillauksen aikana ja mittaa lämpötilan erittäin tarkasti.
 
Valaistu näyttö
Lämpömittaria on helppo lukea myös hämärällä.
 
Magneettikiinnitys 
Sikrer et enkelt feste på grillen, og temperaturen kan avleses i to visningsposisjoner.
 
45 metrin kantama Bluetooth®-yhteydellä
Mittaa lämpötilan reaaliajassa myös kaukana grillistä.

Lue lisää

Jokapaikanhöylälle 

Ruoanlaitossa on pidettävä silmällä monia eri asioita. Weber® iGrill™ -lämpömittarilla voit tarkkailla ruoan sisälämpötilaa jopa 45 metrin etäisyydellä grillistä. Voit siis puuhailla keittiössä, seurustella vieraidesi kanssa tai seurata televisiosta jännittävää ottelua juoksematta koko ajan grillin luona tarkistamassa ruokien lämpötilaa. Saat automaattisesti ilmoituksen, kun ruoan sisälämpötila lähestyy säädettyä lämpötilaa.

Innokkaalle grillaajalle

Tiedämme, ettet halua jättää mitään sattuman varaan. Haluat pitää silmällä kaikkea ja varmistaa aina erinomaisen lopputuloksen! Hankkimalla tämän huippuluokan paistolämpömittarin voit mitata ruokien lämpötilan ammattimaisella tavalla ja seurata lämpötilan kehitystä reaaliajassa – halutessasi voit myös jakaa tiedot ja grillaustuloksesi ystäviesi ja muiden grillauksen harrastajien kanssa. Weber® iGrill™ -lämpömittarin avulla voit tehdä vaikutuksen vieraisiisi – ja naapureihisi.

Savustajalle 

Jos valitset suuren Weber® iGrill™ 2 -lämpömittarin, saat kaksi anturia, jotka sopivat myös ruokien savustamiseen. Voit halutessasi kytkeä lämpömittariin vielä kaksi lisäanturia, joilla voit valvoa esimerkiksi grillin sisälämpötilaa – sehän on savustettaessa erityisen tärkeää. Voit siten pitää yhtä aikaa silmällä sekä grillin lämpötilaa että jopa kolmen eri ruoan lämpötilaa, myös kaukana grillistä.

Aloittelijalle

Grillauksen aloittelijat voivat kehittää taitojaan Weber® iGrill™ -lämpömittarin avulla. Mikään ei jää sattuman varaan vaan voit pitää koko ajan silmällä grillaamiesi ruokien sisälämpötilaa. Voit käyttää joko lämpömittarin valmiita asetuksia tai säätää siihen itse omat suosikkilämpötilasi. Sovelluksestamme löytyy myös ruokaohjeita sekä vinkkejä lämpömittarin käyttöön. Lämpömittarin asennus ja käyttö on erittäin helppoa.

Ilmainen iGrill-sovellus


Voit ladata nerokkaan iGrill™-sovelluksen ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta. Lämpömittari on helppo kytkeä sovellukseen noudattamalla puhelimen tai tabletin näyttöön ilmestyviä ohjeita.

Ilmainen iGrill-sovellus